Montage BV
“Kwaliteit met een vleugje Twente..”
contactgegevens
BouwMetaal Montage BV
Nobelstraat 35
7651 DD TUBBERGEN

Tel +31 (0)546 - 44 28 18
Fax +31 (0)546 - 44 28 19
E-mail montage@bouwmetaal.nl

BouwMetaal
Montage BV

BouwMetaal Montage BV is een nieuw bedrijf binnen de BouwMetaal Holding. Door de toegenomen opdrachten en de groeiende vraag naar vakmensen bij het verwerken van Non Ferro Metalen groeide er ongemerkt een nieuwe tak binnen BouwMetaal.

De markt veranderde van een ‘enkel lever’ cultuur naar het full service pakket inclusief aanbrengen. Bovendien is het gebruik van Non Ferro metalen in de bouw de laatste jaren sterk toe genomen.

In 2009 werd de beslissing genomen om een nieuwe tak op te richten binnen BouwMetaal. Het aanbrengen van meer structuur en duidelijkheid naar de klant toe bracht ons bij BouwMetaal Montage BV

Een groep echte vaklui die elke dag weer klaar staan om uw project naar tevredenheid uit te voeren. Oog voor detail en zorg voor het materiaal brengt ons een groeiende groep klanten binnen de bouwwereld door heel Nederland. Of het nu een installateurs, een bouwonderneming of architecten is de deur staat bij ons open en de koffie is altijd klaar.

Door te doen wat je zegt en nakomen van gemaakte afspraken maken wij 'kwaliteit met een vleugje Twente' elke dag weer waar.

Wanneer u zoekt naar maatwerk of gewoon een oplossing voor uw vraagstuk bij de toepassing van Non Ferro Metalen neem dan direct contact met ons. Wij maken er graag onze uitdaging van.

BouwMetaal Non Ferro BV “Kwaliteit met een vleugje Twente”