Montage BV
“Kwaliteit met een vleugje Twente..”
contactgegevens
BouwMetaal Montage BV
Nobelstraat 35
7651 DD TUBBERGEN

Tel +31 (0)546 - 44 28 18
Fax +31 (0)546 - 44 28 19
E-mail montage@bouwmetaal.nl

Werken bij
Montage BV

Het bewerken en verwerken van metalen is een oude ambacht welke door een steeds kleiner wordende groep 'vak-idioten' wordt uitgeoefend. BouwMetaal beschikt in zowel de prefabricage van de materialen als in het aanbrengen van de materialen over specialisten met oog voor details.

Onze non-ferroproducten worden doorgaans aangeleverd op rol op plaat door fabrikanten uit geheel europa. Met behulp van slagschaar, kraalmachine en zetbank wordt elk mogelijk detail zoveel mogelijk prefab voorbereid. Ook beschikken wij over diverse profileermachines voor meerdere systeembekledingen.
Klik hier voor meer informatie over BouwMetaal Non Ferro BV

Vakmanschap

Na deze prefabricage bij BouwMetaal Non Ferro BV worden de materialen weggebracht naar de diverse projecten van opdrachtgevers door heel Nederland. Hier worden ze door vakmensen uit eigen huis professioneel verwerkt. Professionele verwerking van metalen vraagt om vakmanschap. Werken bij Montage B.V betekent werken volgens de oude ambacht gegoten in een hedendaags modern jasje

Vakopleiding

De complexiteit van de projecten vraagt om een gedegen vakopleiding in verschillende disciplines. De voorliefde voor het vak kenmerkt zich door een veelomvattende kennis van metalen en de verwerking ervan. Werken bij Montage BV betekent stappen in de wereld van non-ferro metaalverwerking. Een gedegen vakopleiding binnen ons bedrijf vormt de basis voor het ware vakmanschap. Bij een vakopleiding in- en extern hoort ook een goede vakopleider. Bij Montage BV wordt je begeleid door een leermeester die je kennis laat maken met alle facetten van het vak.

BouwMetaal Montage BV “Kwaliteit met een vleugje Twente”